Blomsterkurser

Att binda blommor är en underbar hobby! Många florister runtom i Sverige anordnar blomsterkurser i sina blomsteraffärer så hör dig för med din lokala florist om dom har ett kursprogram. Många blomsterbutiker anordnar även separata kurser om ni redan är en grupp, t.ex.. till möhippa eller personalgrupp. Ett annat tips är Upplevelseföretaget Liveit som erbjuder presentkort på blomsterkurser som hålls i Göteborg, Malmö och Stockholm.

Blomkurs.

 

Om Liveits blomsterkurser i Göteborg, Malmö och Stockholm:

Kliar det av kreativitet i dina fingrar? Låt dig inspireras med säsongens färger och trender inom blomsterbinderi. Plocka fram kreativiteten och låt fantasin flöda.

  • Inspirerande kurs i blomsterbinderi
  • Allt blomstermaterial ingår i kursen
  • Inga förkunskaper krävs

Upplevelsen Blomsterkurs

Blommor är tacksamt att förändra med, en ny växt i fönstret eller en vacker bukett på bordet. Under några timmar får du veta vad som gör skillnaden på olika blommor, kvalitet och hållbarhet. Tips på hur du får dina snittblommor att både stå längre och vara vackert arrangerade. Under säsongen finns det olika teman på kurserna som speglar de blommor som är aktuella just då. I kursen ingår blomstermaterial för en dekoration som du tar med hem.

Köp presentkort på blomsterkurser på Liveits hemsida >>

Blomsterkurs.

Bilder: Flower Council of Holland / Funnyhowflowersdothat.co.uk