Bjud på blomsterkakor bakade av höstblommor

18/10/2018 |

Bästa höstpysslet är pyssel med blommor!

Höstens charmigaste bordsdekorationer är blomsterkakor bakade av färgstarka krysantemumblommor och kryddor. Fyll skålar och muffinsformar med höstblommor och duka upp till en kaffebjudning med extra allt!


Foto: Flowercouncil of Holland

Använd låga runda skålar och fyll dem till hälften upp med blötlagd grön oasis. Dela upp krysantemumkvistarna så du har en blomma per stjälk och stick ner dem i din oasis så att blommorna kommer strax ovanför skålens kant. Placera de olika blommorna i ringar. Kombinera med andra material såsom nyponbär, frukter, kanelstänger och dekorera med vackra band, kakor eller praliner.


Foto: Flowercouncil of Holland

Etiketter: , ,

Kategori: Alla artiklar, Blomstertårtor, Bordsdekorationer