Sällsamma snövita blommor

17/02/2017 |

Det är töväder idag och de djupa snödrivorna häromkring börjar smälta så sakta. Men inte så mycket att det går att det går att se om några vårlökar har börjat titta fram ännu. Kanske om några dagar.

Längtar efter våren och mina snödroppar, vintergäck, narcisser, snöcklockor, krokus, scilla och speciellt mycket efter alla pärlhyacinter, speciellt de snövita. Dessa planterade jag Göteborg. Jag flyttade därifrån själv, men pärlhyacinterna blev kvar i jorden på kolonilotten. Det gör ingenting, för en sak är säker. Man ångrar aldrig en blomma man har planterat. Kanske håller de på att förbereda sig för att växa upp och blomma i detta nu. Då blir kanske någon främmande själ lycklig över deras sällsamma skönhet nu i vår, precis som jag blev. Hoppas det!

 Ett blommande ögonblick 29 April 2009 Västra Frölunda

Foto: Blomsterpassion.se

Etiketter: ,

Kategori: Alla artiklar, Blommande ögonblick