Baka en tårta av blommor. It´s a piece of cake!

21/02/2017 |

En blomstertårta är en festlig present vid högtidsdagar eller som dekoration vid bröllop eller andra romantiska tillfällen. Här kommer receptet på en variant som du fixar till hur lätt som helst. It´s a piece of cake!

Blomvalet är renodlat, modellen innehåller endast nejlikor, näver av björk samt ett par liljor.

Gör så helst: Skär till en rund form av vattendragen grön oasis och placera oassien på ett tårtfat. Svep om oasisen ytterkanter med bitar av näver. Bind om med ett dekorativt snöre. Alternativ till näver kan vara att använda avlånga böjliga gröna blad, som exempelvis aspidistrablad.

Korta av och stick ner nejlikor på ovansidan av tårtan så att den får ett platt yta. Dekorera eventuellt med ett par lösa blommor som liljor på toppen.

Bilder: Flower Council of Holland / www.funnyhowflowersdothat.com

Etiketter: ,

Kategori: Alla artiklar, Blomstertårtor