Somrig bordsdekoration till alla blågula fester

04/04/2016 |

Här kommer ett tips på ett enkelt, fräscht och fiffigt sätt att skapa blomsterdekorationer till såväl studentfesten, examensfirandet, eller midsommarfesten eller kanske till och med nationaldagsfirandet. Dessutom till budgetpris, om man redan har glasvaser på lager hemma i skåpen. Fyll helt enkelt höga glasvaser inuti med fång av vilda blommor!

nationaldagsblommor2

De lysande vildväxande solgula smörblommorna kan bytas ut andra sirliga gula snittblommor från blomsteraffären såsom ranunkler, fresia, rosor eller något mer robusta krysantemumkvistar. Linda runt ett blågult band och din dekoration är klar! Eller botanisera på blomsterängen, lupiner, prästkragar eller helt vanliga hundkäx klarar skivan lika bra. Denna svenska modell går att variera i det oändliga!

nationaldagsblommor

Foto: Blomsterpassion.se

Kategori: Alla artiklar, Midsommarblommor, Nationaldagsblommor, Studentblommor