Inred eklektiskt med vårens blommor

14/04/2015 |

Blommor är det enklaste och mest effektiva att sättet att skapa en eklektisk och personlig stil i hemmet. Den strama vita inredningstrenden bleknar bort allt mer och nu vill vi ta in allt mer färg, kontraster och själfullhet i våra hem.

Det får gärna vara rustikt, sammansatt och vi använder allt mer retrodetaljer. Fynda udda och lekfulla krukor och vaser från förr och fyll dem med blommor rakt upp och ner. Blanda och ge, det ska inte vara avancerat, det ska hellre vara lustfullt och blommigt. Den eklektiska stilen tillåter alla färger och blommor att samsas. Här kommer blommande inspiration från Blomsterfrämjandet på hur man kan använda blommor i inredningen på ett avslappnat sätt.

Färgstarka vårblommor.
Foto: Blomsterfrämjandet

Lökblommor i blommigt fat.
Foto: Blomsterfrämjandet

Narcissblommor i vas.
Foto: Blomsterfrämjandet

Etiketter: ,

Kategori: Alla artiklar, Vårblommor