Skicka blommor på Fars Dag!

17/10/2014 |

Blommor till Fars dag!Fira pappa på Fars dag med blommor!

2014 infaller Fars Dag den 9 november. Dagen på året när vi firar våra pappor med en liten hälsning, en present eller farsdagsblommor.

Helst vill man lämna sina blommor själv tillsammans med en stor kram, lite som när man var ett barn, men ett blombud är också ett omtänksamt sätt att uppmärksamma lilla pappa.

En överraskning med ett spännande paket vid dörren med en rolig blomma, en vacker bukett eller ett blomsterarrangemang är alltid uppskattat om man inte har möjlighet att hälsa på själv. Väljer man att skicka blommor i höstfärger får pappa en riktigt varm höstkram på köpet!

Här är några tips på blommor som är fina att skicka med blomsterbud:

Solitärbukett – En liten blomma säger mycket!

Snyggt arrangerad av en florist blir en enda blomma läcker och spännande. Här är några höstfina varianter på farsdagsbuketter med snittblomman gerbera.

Gerbera i solitärbuketter.

Bukett –  Många blommor med mycket känsla

En bukett är mer än bara blommor, en bukett kan vara en hel upplevelse och förmedla känslor. Denna gerbera bukett som påminner om en vacker höstdag förmedlar både glädje och värme, känslor som sammanfattar grundtanken för Fars Dag.

 

En värmande bukett.

Blomsterdekoration – Blommor och kruka i en bekväm kombo

Ett arrangemang eller en dekoration av snittblommor levereras alltid i komplett i en kruka, skål eller korg. När man får ett blombud är det extra bekvämt när man bara kan packa upp blomsterarrangemanget och enkelt placera det på valfri plats i hemmet, utan att behöva leta efter en lämplig vas. En dekoration med höstblommor och vackra bär skapar höststämning hemma hos varje pappa.

Höstdekoration med gerbera och bär.

Bilder: Flowercouncil of Holland / www.funnyhowflowersdothat.co.uk

Etiketter: , , ,

Kategori: Alla artiklar, Blommor till Fars Dag