Skicka blommor på Mors Dag – En Morsdagsros gör Din Mamma glad!

18/05/2014 |

Sista söndagen i Maj varje år är det Mors Dag. Det är en fin och omtänksam tradition att uppvakta lilla mamma med blommor. 

Varje mamma är unik så det är tur att det finns så många olika buketter och fina växter att välja på. I många städer levereras blommor på Morsdag, dessutom. En riktig klassiker bland morsdagsblommor är rosen, som finns som buske för balkongen, altanen eller trädgården samt som prydnadsros för inomhusbruk. Att ge bort ett rosträd till Mor på Morsdag är så klassiskt att det finns ett eget ord för traditionen sedan många årtionden tillbaka, Morsdagsros. Minirosen är extra söt att skapa ett charmigt morsdagsarrangemang av! Här kommer rosig inspiration från FloraDania.


Foto: Floradania.dk


Foto: FloraDania

Rospresent.
Foto: FloraDania

Bilder: Floriadania.dk

Etiketter: , , ,

Kategori: Alla artiklar, Blommor till Mors Dag, Skicka blommor