Skicka blommor på Alla hjärtans Dag!

10/02/2014 |

Alla hjärtans dag måste vara årets allra mest romantiska dag. Traditionen säger att man ska visa sin kärlek till sin hjärtans kär. Numera är Alla Hjärtans Dag något som sträcker sig längre, vi vill visa vår uppskattning till alla nära och kära. Kom inte bara ihåg din älskling, utan passa på att tillfället i akt att också visa dina vänner och familj den uppskattningen och värmen som finns i ditt hjärta.

Nu till det kära besväret att välja blommor att skicka. Men det är lätt! Väljer du med hjärtat väljer du alltid rätt. En bukett rosor är det klassiska kärleksbeviset till sin hjärtas kär, men man väljer de blommor man tycker är finast. Funderar du på vilka blommor som passar att ge till mamma och pappa, syskon och vänner är tulpaner ett tips. De finns i så många härliga varma nyanser! En bukett till Alla hjärtans dag måste ju inte vara röd som brukar anses vara kärlekens färg. Rosa, cerise och lila är vackra färger att blanda med rött.

Här kommer lite blommande inspiration med Alla hjärtans dags buketter med tulpaner, tulpaner och åter tulpaner!

alla-hjartansdagstulpaner
Foto: Blomsterfrämjandet

tulpanbuketten
Foto: Blomsterfrämjandet

alla-hjartans-dagstulpaner
Foto: Blomsterfrämjandet

tulpanbukett-allahjartansda
Foto: Blomsterfrämjandet

Bilder : Blomsterfrämjandet

Etiketter: , , , ,

Kategori: Alla hjärtans dag blommor, Skicka blommor