Skicka tulpaner

13/01/2013 |

Tulpanen är blomman som alla älskar. De färgglada och krispiga tulpanerna ge förebud om ljusets återkomst efter vintermörkret och att våren väntar om knuten.

Tulpanerna är sprängfulla av liv och ger oss den energi vi så väl behöver denna tiden på året! Så ge ett fång med vackra tulpaner i allsköns färger till någon du tycker om och som du vill göra glad. De glada färgerna sprider värme och livsglädje och det finns tulpanbuketter som passar alla tillfällen.

Tulpaner passar bra att skicka som en födelsedagsbukett, krya på dig bukett, för att gratulera till det nya jobbet eller den nya bostaden, eller vad du vill uppmärksamma. Oavsett tillfälle så har våra florister alltid ett förslag en passande bukett. För dig som har svårt att bestämma dig vilka blommor du ska välja kan vi rekommendera mixade tulpaner, de passar till allt.

tulpanens_dag1
Foto: Blomsterfrämjandet/IBC

Tulpaner har inte samma romantiska rykte som rosor, men vill du skicka en bukett till din hjärtans kär så är en vårbukett med blandade tulpaner i olika rosaröda nyanser otroligt romantiskt.

tulpanens_dag2
Foto: Blomsterfrämjandet/IBC

Alla som älskar inredning och design uppskattar tulpaner. Tulpanen är så anspråkslös och stilren att den smälter in och passar in i olika inredningsstilar med samma lätthet. Från shabby chic, grafiskt, retro, minimalism till maximalism. Tulpaner är alltid!

skicka_tulpaner
Foto: Blomsterfrämjandet/IBC

Bilder: Blomsterfrämjandet/IBC

Etiketter: , , , , , ,

Kategori: Skicka blommor