Blommor till Alla hjärtans Dag på lekfullt sätt

28/01/2013 |

Överraska din älskling på alla Hjärtans Dag den 14 februari med extra kärleksfulla och personliga blommor, skapade av dig själv. Arrangera en kreativ och blommig blomsterinstallation hemma, direkt på ett bord eller en bricka. Det är enklare än man kan tro. Köp hem blandade blommor dagen innan och sätt väckarklockan en halvtimme tidigare än annars och  väck din inre florist. Här kommer tips på roliga Alla hjärtans blommor som garanterat kommer att gå rakt in i hjärtat! Duscha blommorna lätt med vatten så håller de hela dagen. Lycka till!

1: Ett fyllt hjärta med lökblommor

Plocka av blommorna på små påskliljor, hyacinter och blanda med tulpanblad. Pärlhyacinter med lök finns att köpa i kruka. Ta av krukan, ta bort jorden och skölj lökarna och rotrådarna i vatten. Lägg samman blommorena, kronblanden och lökarna till ett vackert hjärta.

Blomsterhjärta
Foto: Blomsterfrämjandet/IBC

2. Kärlekshälsning av blommor

Skriv ett kärleksord av blommor. Keramik eller betong hjärtan finns att köpa i många blomsteraffärer eller inredningsbutiker nu inför Alla Hjärtans Dag. Här är LOVE skrivet med en hyacint, hjärta, påskliljeblommor och hyacintblommor.

Kärleksblommor
Foto: Blomsterfrämjandet/IBC

3: Ett öppet hjärta av vårblommor

Klipp av blommorna av tulpaner, ranunkler och anemoner och forma till ett hjärta.

Tulpanhjärta
Foto: Blomsterfrämjandet/IBC

Etiketter: ,

Kategori: Alla artiklar, Alla hjärtans dag blommor, Blomsterhjärtan