Blomsterarrangemang med vintagetouch!

11/11/2012 |

Här kommer ett litet tips på hur man kan återanvända sina smycken och bijouterier när man arrangerar blommor. Vi är ju många som samlat på oss ett smycke för mycket under åren. Det behöver vara smycken som tål att bli blöta. Har du inga du vill kan tänka dig att använda finns ju alltid loppisar med prisvärda smycken.

Börja med att sticka ner huvudblommorna.

Placera en bit blötlagd oasis och sprid ut dina halsband eller smycken. Denna design förutsätter att smyckena är fylliga. Skär av blommorna med en vass kniv och stick dem i oasisen. Börja med de mest dominerande blommorna. Fyll på med de övriga blommorna. Eftersträva att hitta en mix mellan lugna blomformer och mer oroliga blommor.

Olika blomformer skapar liv.

Till detta blomsterarrangemang bör man vara lite sparsam med gröna kvistar, risk finns att smyckena döljs helt. Glöm inte bort att fylla på vatten i fatet, så håller din blomsterdekoration minst en vecka. Smycka loss!

Blommor och pärlor.

Foto: FlowerCouncil of Holland

Etiketter: , , ,

Kategori: Alla artiklar, Blomsterarrangemang, Bordsdekorationer