Krysantemum blommor & päron fina ihop

02/09/2011 |

Det är kul att leka med frukter till blommor. Vackra guldgula päron till exempel. En klassisk regel är att man inte ska placera frukt intill blommor då frukt avsöndrar etylen som får alla blommor att mogna snabbare. Men regler är till för att brytas, ibland blir det festligare då. Med tanke på hur hållbara krysantemum blommor är så är det frågan om det inte blir päronen som får kasta i handuken först i alla fall. Dessa färgstarka blomsterarrangemang är arrangerade i oasis.

Placera den vattendragna oasisen så den kommer under krukkanten. Korta av blommorna med en vass kniv och gruppera dom i oasien. Variera med bärkvistar eller grenar. Korta av grillpinnar och stick dom i päronen så har du ett skaft att trycka ner i oasien. Dekorera med löv, frökapslar, rep, garn eller annat material som har en mustig känsla!

Krysantemum i nivåer

Foto: Flowercouncil of Holland

Etiketter: , ,

Kategori: Alla artiklar, Blomsterarrangemang, Sensommarblommor