Tulpaner med lite bling-bling!

28/12/2009 |

I veckan som gick var det Tulpanens dag, närmare bestämt den 15 januari. Hoppas du fick ett knippe tulpaner eller kanske köpte några till dig själv. Jag unnade mig två stycken 10-pack tulpaner och två buntar vaxblommor och blåbärsris från min lokala blomsterhandel. Det blev två helt olika och nya tulpanarrangemang. Här visar jag det första. Stilrena tulpaner, fast med lite bling-bling!

Lila tulpaner i lyxförpackning. Enkelt arrangerade i en rak glasvas.

Lila tulpaner i lyxförpackning. Enkelt arrangerade i en rak glasvas.

Min första idé var att linda in tulpanstjälkarna med mitt nya favoritblad silverek och lila glittrig tråd. Dom blev riktiga lyxtulpaner och det behövdes bara 7 tulpaner!

Jag satte silverekens stjälk i bladfästet på tulpanen och lindade uppåt.

Jag satte silverekens stjälk i bladfästet på tulpanen och lindade uppåt.

Jag valde silverek men man kan leka med många andra blad eller kvistar.

Jag valde silverek men man kan leka med många andra blad eller kvistar.

I botten på vasen lade jag lila dekorationssten för att hålla ihop färgerna.

I botten på vasen lade jag lila dekorationssten för att hålla ihop färgerna.

Etiketter: , , ,

Kategori: Alla artiklar, Tulpaner, Vårblommor