Hyacintblommor får glänsa några timmar…

29/12/2009 |

Här är ett tips på ett billigt sätt att göra en festlig bukett som blir en fin bordsdekoration. Passar extra fint nu till nyår. Ett knippe blåbärsris och några återvunna hyacintblommor gör sig så här fint tillsammans.

  Blåbärsris får sällskap med hyacinter.

Bunta ihop blåbärsriset och linda ihop stjälkarna riktigt kompakt med spoltrådar, gärna i olika färger.

Trä hyacintblommorna på silverfärgad spoltråd.

Trä hyacintblommor längs en spoltråd. Linda sen in slingan i blåbärsriset tillsammans med annan glittrig tråd om du har. Spoltråd finns att köpa i hobbyaffärer eller blomsterbutiker. Hyacintblommorna håller sig fina några timmar så sätt i dom så sent som möjligt.

Ett roligt sätt att återvinna hyacinter...

Bilder & Design: Blomsterpassion.se

Etiketter:

Kategori: Alla artiklar, Julblommor, Nyårsblommor