Påskblommor

11/03/2009 |

Jag tänkte bjuda på lite inspiration inför påsken de kommande veckorna. Det kommer att bli påskblommor i alla former, olika påskarrangemang och en och annan påskbukett. Först ut är ett experiment jag gjorde förra året med björkris och minipåskliljor som jag klippt av från lökarna.

De gamla klassikerna påskris och påskliljor arrangerande på nytt sätt.

De gamla klassikerna påskris och påskliljor arrangerande på nytt sätt.

I den raka glasskålen satte jag avklippta björkriskvistar i höjd med glasskålens kant och stack ner påskliljor emellan. Det gick åt en kruka påskliljor och två buntar björkris till arrangemanget som passar extra bra i stilrena moderna miljöer. Det funkar även att använda björkriset torrt tillsammans med sidenblommor.

Ovansidan av arrangemanget skall kännas platt som en matta.

Ovansidan av arrangemanget skall kännas platt som en matta.

Etiketter: , , ,

Kategori: Alla artiklar, Påskblommor